Brugt gearkasse

Brugt gearkasse

Er gearkassen stået af? Hos MR Autolager har vi 2900 brugte gearkasser på lager. Vi har derfor næsten alt af brugte gearkasser til den danske vognpark. Skulle vi ikke have en nøjagtigt til din bil, kan vi sikkert skaffe en fra en af vores mange samarbejdspartnere. – søger du en brugt gearkasse, så ring og få et tilbud, vi er altid klar ved telefonen (kl. 8-16).

Alle vores gearkasser er, hvis muligt, testet og afprøvet, og vi yder naturligvis 6 måneders garanti på alle brugte dele. På gearkasser under 200.000km dækkes oftest arbejdsløn til udskiftning hvis gearkassen viser sig at blive defekt

Du kan altid læse ud fra kvalitetskoden nøjagtigt hvilken stand varen er i.

Husk! Vi kan sende med TNT Nat-levering så du kan have varerne næste morgen!

 

Brugt gearkasse MR autolager

Om MR Autolager

MR Autolager beskæftiger sig med ophug af biler og salg af brugte og nye autodele til autoværksteder og private.
Virksomheden blev startet i 1997 af Michael Riis, som stadig ejer virksomheden i dag. Det begyndte som enmandsvirksomhed på privatadressen i Viborg, hvor pladsen dog hurtigt blev for trang. Senere flyttede MR Autolager i større lokaler på Morsøvej, men også her slap pladsen op. I 2005 flyttede virksomheden til den nuværende placering på Vennershåbvej, i helt nye bygninger på 3200 m2, og et grundareal på 21500 m2. I 2011 blev arealet udvidet til 31.000m2, og antallet af ansatte i virksomheden var nu nået op på 14.