Autoophug

Autoophug i Viborg

MR Autolager er et miljøcertificeret autoophug, og du kan derfor trygt ringe til os, hvis du vil have din bil skrottet.

Nedenfor kan du se hvor let det er:
MR autoophugMR autoophug

 

Skrotningsfuldmagt – print og udfyld den før aflevering af din udtjente bil


Endestation for din bil

MR-autolager er miljøcertificeret autoophug i henhold til DS/EN ISO 14001:2004-standarden. Hovedparten af de genbrugsdele vi har på hylderne kommer fra trafikskadede biler, som vi køber af forsikringsselskaberne. Når en bil kommer ind, bliver den først registreret i vores IT-system, med alle data om bilen og dens skader. Herefter bliver den enten oplagret for senere adskillelse, eller hugget op med det samme.

Enkelte biler kan være i en sådan stand, at det kan betale sig at genopbygge dem efter en trafikskade. På værkstedet genopbygges sådanne biler ud fra forsikringsselskabets optegnelser over skaderne, så bilen bliver så god som ny igen.

(Autoophug)

(Autoophug)

Om MR Autolager:

MR Autolager beskæftiger sig med ophug af biler og salg af brugte og nye autodele til autoværksteder og private.
Virksomheden blev startet i 1997 af Michael Riis, som stadig ejer virksomheden i dag. Det begyndte som enmandsvirksomhed på privatadressen i Viborg, hvor pladsen dog hurtigt blev for trang. Senere flyttede MR Autolager i større lokaler på Morsøvej, men også her slap pladsen op. I 2005 flyttede virksomheden til den nuværende placering på Vennershåbvej, i helt nye bygninger på 3200 m2, og et grundareal på 21500 m2. I 2011 blev arealet udvidet til 31.000m2, og antallet af ansatte i virksomheden var nu nået op på 14.